Önéletrajz

Önéletrajzot szeretnék írni

A Workania.hu állásportálon gyorsan és könnyen alakíthatja ki önéletrajzát, ha a nyitólapon a Karrier tanácsadás (https://www.workania.hu/karrier-tanacsadas/)opcióra kattint. Ezen a helyen további sok hasznos információt talál, amely segítheti önt eligazodni abban, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie álláskereséskor.

Nem találom az önéletrajzom

Ha már létrehozta a Workania.hu (https://www.workania.hu/) állásportálon önéletrajzát, párhuzamosan létrehozta felhasználói fiókját is. Amikor ellenőrizni, vagy pontosítani szeretné önéletrajzát, szükséges, hogy bejelentkezzen (https://www.workania.hu) felhasználói fiókjába a jelszóval, amelyet a regisztrációkor, vagy önéletrajza kialakításakor megadott. Ha nem emlékszik a jelszóra írjon (https://www.workania.hu/login_person.php) ügyfélszolgálatunknak.

Szükséges-e az önéletrajzom mellé motivációs levelet is küldenem?

Abban az esetben, ha a cég, ahol a kiszemelt állást megpályázta nem kér motivációs levelet, akkor nem szükségszerű elküldenie. Mi azonban azt tanácsoljuk, hogy küldjön motivációs levelet, mivel ezzel olyan benyomást kelthet leendő munkaadójában, hogy fontos önnek a megpályázott állás. Motivációs levelét mindig az adott cég elvárásaihoz és a konkrét állásajánlathoz igazítsa! Olvassa el, hogyan írhat megfelelő motivációs levelet: https://www.workania.hu/karrier-tanacsadas/motivacios-level/hogyan-i...