Munkát keresek

Miért érdemes szűrőt használnia, ha állást keres?

 A Workania.hu két szűrési lehetőséget kínál: az egyszerű és részletes keresési módot.
 
 A nyitóoldalon az egyszerűsített keresési módot használhatja - mindössze a pozíciót vagy a helyet kell megadnia, amelyben és ahol dolgozni szeretne. Ha a keresőmezőbe kezd el írni a rendszer kulcsszavakat kínál, amely alapján egy kattintással választani tud a fogalmak közül, amelyet keres. Egyszerre több kulcsszót is használhat kereséskor. Ez főként akkor hasznos, ha nem biztos benne, hogy pontosan hol és milyen pozícióban szeretne dolgozni. A kapott eredmények alapján már könnyebben be tudja azonosítani a helyet vagy a pozíciót.

 

 A nyitóoldalról, ha tovább lapoz a részletes keresési módhoz is eljuthat. A piros gomb mellett találja a Részletes keresési mód opciót, amely 12 szűkítési lehetőséggel segíti a gyors és hatékony álláskeresést, mint pl. a nyelvtudás, iskolai végzettség, valamint, hogy alkalmas- e a betöltendő állás végzősök számára stb. Továbbá arra is lehetősége nyílik, hogy bontásban válogasson cégek, vagy munkaerő-kölcsönzők ajánlataiból, valamint a Workania.hu állásportálon azt is beállíthatja, hogy a frissen feltöltött, vagy a régebi keltezésű hirdetéseket szeretné megtekinteni.

 Keresés a pozíciók listája opció segítségével

 A szűrő használatakor, akár az egyszerű, akár a részletes keresési módot választja az eredmény a pozíciók listájában jelenik meg. A kapott eredményt baloldali menüpont segítségével tovább tudja szűkíteni. Ha azonos kategóriában több eredményt kapott, akkor kattintson rá arra, amelyik leginkább érdekli és tekintse meg a részleteket is. Jobboldalt azt is láthatja, hogy az adott kategórián belül jelen pillantban hány darab állásajánlat van közzétéve. Ha szeretné a szűrési eredményeit megszüntetni, akkor kattintson az x jelre a az adott kategória mellett.

 

Ha a keresés semmilyen eredményt nem hozott:

  1. Keressen kevesebb feltétel megjelölésével
  2. Próbálja meg bővíteni a munkavégzés helyét (pl. ne csak Budapestet jelölje meg, hanem Pest megyét is)
  3. Próbáljon meg egyszerre több hasonló pozíciót is bejelölni